Bakalářské studium chemie

Chemie je součástí našeho každodenního života. Z chemických látek jsme stvořeni my i veškerá živá i neživá příroda kolem nás. Porozumět chemii znamená porozumět světu, který nás obklopuje. Sdílejte s námi radost z tohoto poznání a staňte se součástí našeho kolektivu.

Chcete studovat chemii a otevřít si dveře k fascinujícímu světu molekul a reakcí?

Připojte se k naší akademické rodině a začněte svou cestu ke kariéře v oboru chemie!

Naše nabídka bakalářského studia chemie vám poskytne:

  • Kvalitní vzdělání: Jsme hrdi na naše renomované učitele a moderní vybavení laboratoří, které vám umožní získat důkladné znalosti chemie.

  • Vědecký výzkum: Naše fakulta se věnuje nejen výuce, ale také aktivnímu vědeckému výzkumu. Budete mít příležitost zapojit se do inovativních projektů a objevovat nové poznatky.

  • Flexibilitu: Naše studijní programy vám umožní upravit si svůj studijní plán tak, aby vyhovoval vašim zájmům a cílům.

  • Skvělou komunitu: Připojte se k komunitě studentů, kteří sdílejí váš zájem o chemii. Navazujte nové přátelství a budujte síť kontaktů pro budoucnost.

Vyberte si z námi nabízených
 bakalářských oborů

Chemie

Chemie se zaměřením na vzdělávání pro střední školy

Přihlaste si
odběr newsletteru

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice Tel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Branišovská 1645/31a, 370 05 České BudějoviceTel. 387 776 201 | Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2024 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1

0